Meksički kardinal: "U vakcinama su satanski čipovi, Gejts misli da je prorok"

Huan Sandoval Injigez, meksički kardinal, objavio je na društvenoj mreži video-snimak koji je ova društvena mreža brzo uklonila, uz upozorenje da se radi o dezinformacijama.

Izvor: B92
Podeli
EPA-EFE/LUDOVIC MARIN/POOL MAXPPP OUT
EPA-EFE/LUDOVIC MARIN/POOL MAXPPP OUT

Bil Gejts ne razume ljude koji su protiv maski: "Šta su oni, neki nudisti?"

Bil Gejts: Čudno je to - dajem pare da spasem živote, oni pričaju da ih uništavam

On u tom video-snimku, nazvanom "Zavera novog svetskog poretka", tvrdi da vakcina protiv koronavirusa u sebi "sadrži mikročipove koji su žig zveri", odnosno, Satane.

"Pandemija možda neće nestati ni za pet ili šest godina. To ovi ljudi žele. Laboratorija u Atlanti, čiji je Gejts veliki donator, čuva novi soj velikih boginja, pa je tako sve spremno za novu pandemiju", rekao je on.

Kako je dodao, Gejts je na sebe preuzeo ulogu proroka kada je pre nekoliko godina najavio dolazak novih bolesti.

Bil Gejts ne može da porekne teorije zavere koje je čuo o sebi

Društvena mreža Facebook brzo je reagovala, uklonivši ovaj video-snimak, i napisavši kako se u njemu "objavljuju dezinformacije u vezi sa kovidom 19, za koje su nezavisni stručnjaci već potvrdili da su lažne", prenosi Russia Today.

Ineč, Injigez je u penziji već 9 godina, a bio je nadbiskup u Gvadalahari. Kako je sam rekao, objavio je ovaj video-snimak kako bi razotkrio plan da se napravi "jedna vojska, jedna ekonomija i jedna religija - koja neće biti hrišćanska".

Kako su objavili iz biskupije na društvenim mrežama, on je posle ovog video-snimka ipak povukao svoje reči o novom svetskom poretku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 57 idi na stranu