iPhone sa pogrešno utisnutim Apple logom prodat za 2.700 dolara

Navodno pogrešno proizveden iPhone 11 Pro, koji je izgleda prodat za 2.700 dolara, pojavio se u tvitu, pri čemu na fotografijama na kojima je prikazan Apple-ov logotip na poleđini iPhone-a nisu pravilno postavljene.

Izvor: Appleinsider
Podeli
Foto: Sulhana Aan Pambudi / Shutterstock.com
Foto: Sulhana Aan Pambudi / Shutterstock.com

Objavljene na Tvitter-u od strane "Internal Archive", fotografije prikazuju zadnju stranu iPhone 11 Pro sa dve tačke gledišta, sa jednim uglom koji gleda od donjeg dela uređaja ka gornjem, gde je smeštena kamera, dok je drugi pogled na uređaj odozgo.

Kvar je u pozicioniranju i uglu Apple logotipa, koji se obično nalazi u središtu zadnje ploče. U ovom slučaju, logotip je van centra udesno, kao i blago nagnut u smeru suprotno kretanju kazaljke na satu. Ako je originalan, verovatno je da je ovo bila greška u proizvodnji kada ploča nije bila pravilno postavljena u mašinu pre nego što je logotip utisnut na uređaj.

Osim toga, na pomenutom Tvitter nalogu postoji vrlo malo dodatnih informacija. Procenjuje se da je to "izuzetno retka" greška u štampi koja ima šansu da se desi "1 od 100 miliona". Ostaje nepoznato kako je uređaj uspeo da se probije kroz Apple-ove rigorozne procedure sigurnosti kvaliteta, a još manje, kako je isporučen kupcu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 56 idi na stranu