1. * ugadjate drugima jer zelite ispasti bolji u ocima drugih,
  znaci kljuc je u samopouzdanju, voleti sebe, zavoleti sebe, i otkaciti se pijavica. Ne mogu nas svi voleti i druziti se sa nama kao ni mi sa njima, sto pre to shvatimo, na putu smo ka izlecenju od anksioznosti. A kada naidje, treba je prihvatiti i reci ja mogu ovo da prebrodim, sve okej i okej ako sam malo nervozan, proci ce i bice bolje opet... Treba vremena, nije nemoguce. Napravite promenu u zivotu, iskocite, fizicka aktivnost PUNOO vode, magnezijuma i redovna ishrana, cudo za telo i um. I biti okruzen ljudima koji te zaista vole onakvog kakav jesi, odnosno porodicom.
  (tvojeime, 17. novembar 2019 23:54)

  # Link komentara

 2. Mnogo su vam uopsteni ovi simptomi. Anksioznost je svakako sastavni deo svakodnevnog, modernog zivota a vecina ljudi ima strah od neuspeha, to je neizostavni deo ljudskog karaktera.
  (mp, 8. novembar 2019 23:53)

  # Link komentara

 3. Svako ko ima ovaj problem treba otvoreno da prica i da potrezi pomoc na vreme. Bar danas nije nsta tabu tema, o cemu se ne moze otvoreno iznosi i razgovara. Taj problem sa anksioznoscu je imala moja kolegenica koja je odmah potrazila pomoc od zdrastvenih ustanova koji su za tu bolest. Ali nije bilo nekog efekta, zato je odlucila da se sama izbori i pomogne sebi ona je pronasla na pro100 lek. To su suplementi to jest lekovite medicinske gljive Hericijum, koje koristi vec sest meseci i ne moze da veruje koliko se bolje oseca. Prosto ni sama nije verovala da ce joj pomoci sada je druga osoba.
  (Jana, 8. novembar 2019 20:27)

  # Link komentara

 4. Na moju žalost,čim se nekako opustim i oduprem anksioznosti,obavezno se dogodi nešto loše.Onda opet padnem i tako u krug.
  (Gavrilo, 8. novembar 2019 13:31)

  # Link komentara

 5. Mediji kao nikada do sada sire anksioznost. Umesto lepih vesti utrkuju se sa losim vestima.
  (max, 8. novembar 2019 12:40)

  # Link komentara

 6. Ziva istina. Nista gore od tog straha neuspeha, pa se skuplja i pocne da steze u grudima i hoces da puknes. A onda izadjes i smeskas se ljudima. Uvek si ql lik, a zapravo ti je samo potreban neko ko ce te razumeti i dati motivaciju da ides napred.
  (Ja, 8. novembar 2019 12:03)

  # Link komentara

 7. Anksioznost, predvorje depresije.
  (Smuleco, 8. novembar 2019 11:23)

  # Link komentara

 8. ima tu puno istina, jedna od njih kaze: cim posumnjas u sebe i svoju veru crno ti se pise, ne mislim na religiju
  (ko si ti, 8. novembar 2019 11:19)

  # Link komentara

 9. Anksioznost čini da ne mogu da radim, niti da imam ljubavnog partnera, niti da se družim.Mogu jedino donekle da radim poslove koji sliče hobiju, to jest poslove za koje nemam nekog nadređenog.
  (Didul.e, 8. novembar 2019 11:18)

  # Link komentara