PR

Evo kako da sačuvate liniju tokom hladnih dana

Zimska sezona i njeni hladni dani prilično su naporni, a kao takvi predstavljaju pravi izazov za one koji žele da sačuvaju svoju liniju. Naime, uz toliko slava, praznika, rođendana, porodičnih druženja, a samim tim i hrane na svim tim događajima, nemamo mnogo prostora da se fokusiramo na liniju.

PR petak 29.11. 16:20

MediGroup širi mrežu ustanova i laboratorija

Mreža MediGroup ustanova je već proširila svoje granice van Beograda, a nove lokacije su Subotica - gde Zavod za zdravstvenu zaštitu radnika “Zdravo Med” postaje deo MediGroup sistema

PR nedelja 20.10. 10:11

Četvorovalentna vakcina prvi put stigla u Srbiju

Povodom dolaska četvorovalentne vakcine protiv gripa u Srbiju, kompanija Sanofi Pasteur organizovala je panel diskusiju na kojoj su o značaju imunizacije protiv gripa govorili eminentni stručnjaci iz oblasti imunologije, epidemiologije, infektologije i pedijatrije.

PR četvrtak 17.10. 13:00

Oktobar je, počinje sezona gripa

Dolaskom jeseni jedna od reči koju najčešće čujemo je "grip". Dolazi naglo, brzo se širi, a u kontakt sa virusom gripa mogu doći svi, nezavisno od starosne dobi.

PR ponedeljak 14.10. 15:48

Članice MediGroup-a proslavile svoj jubilej

Članice MediGroup-a, Miloš klinika - specijalna bolnica za oftalmologiju i Specijalna bolnica za ginekologiju "Jevremova" sa porodilištem, proslavile su jubilej uspešnog poslovanja u hotelu Hilton u Beogradu.

PR sreda 9.10. 12:30
strana 1 od 2 idi na stranu