Nikad lakša briga o vašim zubima i desnima

Nova sonična vibraciona četkica za zube i oralni irigator firme Panasonic uklanjaju zubni plak i ostatke hrane iz parodontalnih džepova, ostavljajući vam zdrave, biserno bele zube

Podeli

Čišćenje zuba klasičnom zubnom četkicom nije uvek najefikasniji način za brigu o zubima, desnima i usnoj duplji. Prilikom četkanja sa klasičnom četkicom za zube, lako je propustiti duboke parodontalne džepove, ostavljajući netaknute komade hrane i zubni plak, što vremenom može da dovede do problema sa zubima ili desnima.

Nova električna četkica za zube sa zvučnim vibracijama EW-DM81 i novi oralni irigator EW1211-w predstavljaju pristupačno rešenje za ovaj problem koje se lako koristi, pružajući sveobuhvatnu zubnu negu za zube, desni i interdentalne prostore.

Nova četkica za zube EW-DM81 nežno čisti zube i prostore između njih, pa čak i parodontalne džepove, sa vrhovima svojih ekstra finih vlakana debljine samo 0,02 mm. Minutne, velike brzine vibracija smanjuju opterećenje zuba i desni i istovremeno daju zubima potrebnu čistoću. Četkica se isporučuje sa dve glave za četkanje i radi u dva režima, prilagođena individualnim potrebama. Lagana je, sa ultra tankim dizajnom, jednostavna za korišćenje i možete je koristiti 30 minuta sa samo jednim punjenjem.

Panasonic oralni irigator EW1211-w je uređaj koji vam pruža kompletnu oralnu negu i higijenu. Kompaktnog je dizajna i vodootporan sa prenosivim rezervoarom od 130 ml koji može da se pere u mašini za pranje sudova. Baza i oralni adapter se mogu montirati na zid.

Aparat lako uklanja ostatke hrane koji ne mogu da se jednostavno uklone četkicom za zube, na teško dostupnim mestima između zuba, oko mostova, krunica, implantanata i ortodonskih aparata, pružajući pulsirajuće, masažne mlazeve. Udarni talasi ultrazvučnom tehnologijom pojačavaju snagu čišćenja i uklanjaju više ostataka hrane iz zuba, interdentalnih područja i parodontalnih džepova.

Kada se zajedno koriste, sonična vibraciona četkica za zube EW-DM81 i irigator EW1211-w su najbolji pokloni koje možete dati vašim zubima.

Zdravlje: PR

Pravila na dečijem igralištu

Svako okruženje ima svoja pravila ponašanja. U našim kancelarijama, kućama, na ulici, u restoranima - svi pratimo određena pravila ponašanja. Ista stvar dešava se i na igralištu. Zato Pampers Pants omogućava vašoj bebi da poštuje pravila igrališta, ali i da u potpunosti uživa u svojim igrarijama. Radost hodanja i igre nikada ne prestaje sa Pampers Pants pelenama, koje se tako brzo i lako menjaju.

PR utorak 27.03. 14:29 Komentara: 0

Najbolji saveznik u dijeti koji ujedno čuva i vaše zdravlje

Jogurt sadrži proteine koji povećavaju snagu i kalcijum koji jača kosti. Čaša jogurta dnevno drži vas podalje od lekara, ali on ima još jednu važnu funkciju: pomaže vam u gubljenju prazničnih kilograma. Pročitajte zašto je jogurt najbolji saveznik na putu do idealne linije.

PR sreda 14.02. 09:00 Komentara: 6

Povezanost gvožđa u spanaću i dioksina u vazduhu

Zabrinutost za zdravlje je jedna od najsnažnijih odrednica ljudskog ponašanja. Površnost je, pak, jedna od najčešćih ljudskih osobina. Udružene, zabrinutost i površnost, stvaraju beskrajne mogućnosti uspešnog reklamiranja svakovrsnih zdravih metoda (ishrane, spavanja, čišćenja organizma i moćan su provodnik efikasnog zastrašivanja naroda.

PR sreda 17.01. 10:15 Komentara: 2

Ovo je “čarobna pilula” fit ljudi

Da li je moguće da budete fit, bez mnogo truda. Odgovor na ovo pitanje dala je Džen Ator, direktorka fitnesa na sajtu “Women's Health”, a on je veoma kratak i jasan: Da, postoji “čarobna pilula”.

PR četvrtak 21.12. 13:50 Komentara: 0
strana 1 od 2 idi na stranu