Pravila na dečijem igralištu

Svako okruženje ima svoja pravila ponašanja. U našim kancelarijama, kućama, na ulici, u restoranima - svi pratimo određena pravila ponašanja. Ista stvar dešava se i na igralištu. Zato Pampers Pants omogućava vašoj bebi da poštuje pravila igrališta, ali i da u potpunosti uživa u svojim igrarijama. Radost hodanja i igre nikada ne prestaje sa Pampers Pants pelenama, koje se tako brzo i lako menjaju.

Podeli
foto: promo
foto: promo

PR članak

Igralište je uzbudljiv prostor za bebe koji donosi puno različitih i novih stvari koje one mogu da vide i istraže. A dok bebe rastu i počinju da se igraju sa novitetima sa igrališta, njihovo slatko vrckanje može učiniti promenu pelene veoma teškim.

Ali, Pampers Pants pelene ne dozvoljavaju da se novi izazovi nađu vašoj bebi na putu tokom igranja, kao ni na putu vašeg zasluženog vremena da se opustite uz šolju kafe dok gledate radost vaše bebe tokom igranja.

Uživajte u posmatarnju vaše bebe dok otkriva svet zajedno sa svojim novim najboljim prijateljem - Pampers Pants pelenama za bebe starije od 6 meseci, koje imaju 3 apsorbujuća kanala koji održavaju bebinu kožu suvom i pružaju joj čak do 12 sati suvoće.

Rešavajući problem nezgodnog menjanja pelena kada ste napolju, nove Pampers Pants pelene omogućavaju roditeljima praktično rešenje za presvlačenje njihovih beba.

Tako da, dok ste na igralištu, samo sledite jednostavna pravila:

- Pričajte sa svojom bebom dok je presvlačite, tako će se ona navići na presvlačenje i početi da uživa u procesu

- Dajte joj rezervnu pelenu da se sa njom igra kako bi imala osećaj da vam pomaže

- Zabavavljate se i igrajte igračkama, kako bi proces presvlačenja bio prijatan i bebi i mami

Nove Pampers Pants pelene donose radost i roditeljima i bebama, ali i pomoć i jednima i drugima da se pripreme i uživaju na igralištu.

Zdravlje: PR

Najbolji saveznik u dijeti koji ujedno čuva i vaše zdravlje

Jogurt sadrži proteine koji povećavaju snagu i kalcijum koji jača kosti. Čaša jogurta dnevno drži vas podalje od lekara, ali on ima još jednu važnu funkciju: pomaže vam u gubljenju prazničnih kilograma. Pročitajte zašto je jogurt najbolji saveznik na putu do idealne linije.

PR sreda 14.02. 09:00 Komentara: 6

Povezanost gvožđa u spanaću i dioksina u vazduhu

Zabrinutost za zdravlje je jedna od najsnažnijih odrednica ljudskog ponašanja. Površnost je, pak, jedna od najčešćih ljudskih osobina. Udružene, zabrinutost i površnost, stvaraju beskrajne mogućnosti uspešnog reklamiranja svakovrsnih zdravih metoda (ishrane, spavanja, čišćenja organizma i moćan su provodnik efikasnog zastrašivanja naroda.

PR sreda 17.01. 10:15 Komentara: 2

Ovo je “čarobna pilula” fit ljudi

Da li je moguće da budete fit, bez mnogo truda. Odgovor na ovo pitanje dala je Džen Ator, direktorka fitnesa na sajtu “Women's Health”, a on je veoma kratak i jasan: Da, postoji “čarobna pilula”.

PR četvrtak 21.12. 13:50 Komentara: 0
strana 1 od 2 idi na stranu