- Komentari -

Posle izjave da nije kriv, Boldvin je nestao

Glumac Alek Boldvin je izbrisao svoj nalog na Tviteru, samo nekoliko dana nakon što je dao svoj prvi TV intervju o kobnoj pucnjavi na snimanju filma "Rust". Njegova supruga Hilarija Boldvin takođe je izbrisala svoj nalog na mreži.

Izvor: klix.ba
Pošaljite komentar
 1. Prva stvar koju ja kažem APSOLUTNO svakom klijentu koji dospe u novine je da se povuče sa društvenih mreža. Jer svaka stvar koju tamo kaže, neko može da je interpretira na drugi način. Takođe, možda je klijent imao izjavu od pre 10+ godina koja može da se isto protumači loše.

  Za toliko eksponiranu medijsku ličnost, to je nešto na čemu će insistirati svaki iole ozbiljan advokat.

  E to što Srpski desničari ga ne vole jer je ismevao Trampa i zalagao se za ljudska prava je druga stvar i ne treba da ima veze sa ovim suđenjem.
  (Ostin A, 7. decembar 2021 16:32)

  # Link komentara

 2. Sve se vraća sve se plaća!!
  (Texmex, 7. decembar 2021 08:51)

  # Link komentara

 3. Al ju je stručno i podmuklo ovjerio. Aleče robija ti ne gine!
  (Jastog, 7. decembar 2021 07:25)

  # Link komentara

 4. Čovek nestane ako izbriše nalog na nekom twitteru!? Nama je potreban jedan dobar reset...
  (Juho, 7. decembar 2021 06:56)

  # Link komentara

 5. @Voke, znači ipak je Boldvin povukao oroz ili nategao pištolj. Njegova tvrdnja je da on nije pucao. To znači da laže.
  Zato je i zbrisao sa socijalnih mreža, a ne bi me iznenadilo da je otišao na more u Meksiko.
  (rebro, 7. decembar 2021 01:51)

  # Link komentara

 6. Mislim da treba pustiti ovog čoveka na miru. Velika ga je tragedija zadesila koja će ga pratiti ceo život. Sviđao se nekom ili ne nije uredu da mu se mediji ovako mešaju i uništavaju život. Dosta neukusno instrumentalizuju ovu tragediju zarad materijalizma.
  (Aron, 6. decembar 2021 22:14)
  A Boldvin i njegova zena su sve radili iz humanizma i umetnosti? Idi begaj. Tragedija je pogodila porodicu zene koja je stradala, a on samo pokusava da prodje sto jevtinije...
  (Sarkazam, 7. decembar 2021 00:11)

  # Link komentara

 7. Ostavite čoveka na miru...
  (Miloš, 7. decembar 2021 00:07)

  # Link komentara

 8. Dali bi se on tako arogantno ponašao na snimanju kad bi bio neko od njegove porodice na drugoj strani a ne redatelj in neka neznana žena?
  (lutalica, 6. decembar 2021 23:58)

  # Link komentara

 9. Retko antipaticna porodica... Cela.
  (Entropy fighter, 6. decembar 2021 22:26)

  # Link komentara

 10. Pogledajte i ocenite sami:
  [link]
  (XP, 6. decembar 2021 22:15)

  # Link komentara

 11. Mislim da treba pustiti ovog čoveka na miru. Velika ga je tragedija zadesila koja će ga pratiti ceo život. Sviđao se nekom ili ne nije uredu da mu se mediji ovako mešaju i uništavaju život. Dosta neukusno instrumentalizuju ovu tragediju zarad materijalizma.
  (Aron, 6. decembar 2021 22:14)

  # Link komentara

 12. Boldvin je rekao da je nategao revolver i umesto da udarni čekić ostane u mestu on se vratio i udario u metak. Radi se o starinskom revolveri. Takodjer je izjavio da je prethodno tog dana imao vežbu gađanja. Izjavio je da je sa njom prolazio scenu pucanja, i da ga je ona navodila kako da drži pištolj i šta da radi. Poslednje što joj je rekao i sada pucam želiš to da vidiš. Ona je rekla da. Inače tako navođenje na filmu radi reditelj.
  (Voke, 6. decembar 2021 21:55)

  # Link komentara