- PR članak -

PR

Mnogo je razloga za odlazak u optiku

Mnogo je razloga zašto naočare treba isključivo kupovati u optičarskim radnjama. Ovo pravilo važi i za naočare za vid, ali i one za sunce. Iako je u optikama sve skuplje nego na uličnim tezgama, kada je u pitanju zdravlje očiju - ne isplati se štedeti.

PR sreda 21.10. 10:00

Veliki CarGo jubilej: 1.000.000 članova za godinu i po dana

Udruženje građana CarGo dobilo je svog milionitog člana nakon samo godinu i po dana od osnivanja. Sa 1.000.000 članova CarGo je najveće udruženje građana u zemlji, a članovima su na raspolaganju inovativna pomoć na putu i dostava hrane preko opcije "Batler".

PR ponedeljak 12.10. 10:49

Domovi za stare kao dobro rešenje

Kada se suočimo sa tim da imamo ostarelog i bolesnog člana porodice koga je potrebno zbrinuti, pokušavamo da nađemo što bolje rešenje za novonastalu situaciju. Nekome se ovo desi iznenada, dok kod drugih postepeno dođe do toga da pomoć postane neophodna. Zašto su domovi za stare veoma praktično rešenje?

PR četvrtak 8.10. 10:20

Kupatilo – vaša lična oaza

Bilo da sređujemo nov ili renoviramo stari stan, odluke koje u tom trenutku donosimo deluju nam kao najznačajnije odluke života. Važno nam je da odaberemo udobnu sofu, kvalitetan krevet za spavanje ili komotan garderober u koji planiramo da upakujemo i one stvari koje još uvek ne posedujemo.

PR četvrtak 1.10. 15:55
strana 1 od 7 idi na stranu