- Tabu -

Ispovest bake "pomera pamet": Neki vole jogu, neki badminton - ja volim telesna zadovoljstva!

Britanka (67) ispričala je da je spavala sa preko 3.000 muškaraca, a danas sa suprugom drži svingerski klub.

Izvor: B92
Podeli
Foto: depositphotos/aletia
Foto: depositphotos/aletia

Nije prirodno imati jednog seksualnog partnera 60 godina. Život je eksperimentisanje i doživljavanje, i to je ono što mi radimo. Beri ide s drugim ženama, ja s muškarcima, kaže Britanka, koja sa svojim suprugom drži svingerski klub.

Bila je to noć u kojoj sam spavala sa 14 muškaraca. Tada sam se zapitala sa koliko sam partnera bila u životu. Istina je da nisam sasvim sigurna. Moja gruba procena je oko 100 momaka godišnje, puta više od trideset. Sada sam u šezdesetima i malo sam usporila, ali, samo malo, ispričala je to Mari Kalvert (67) iz Velike Britanije u velikoj ispovesti o onome što najviše voli u životu, a to je - seks, i samo seks.

I dan danas ne odustaje od "vrućih igrica". Sa suprugom vodi poznati svingerski klub u Šefildu, koji su otvorili davne 1997. godine. Nazvali su ga 'La Chambre club', piše 24sata.hr.

Cene variraju, pa tako parovi plaćaju ulazak 25 funti (oko 28 evra), jednako kao i muškarci koji dođu sami. Za žene koje dođu same ulaz je svega 5 funti (oko 5,5 evra) ili čak ne plaćaju ništa ako dođu na određene tematske večeri, poput 'Fetish Night at La Chambre'.

Zašto sam bila sa toliko muškaraca?

Mari je otkrila zašto je sa suprugom otvorila svingerski klub, zašto voli grupni seks i zašto je bila sa toliko muškaraca iako je udata. Razlog je, kaže, vrlo jednostavan - obožava seks i ne može drugačije.

"Seks je moja strast. To je najzabavniji i najprijatniji način provođenja vremena. Neke žene vole jogu, neke badminton, a ja volim telesna zadovoljstva“, dodala je.

Kaže da je udata već dugo. Suprug Beri i ona upoznali su se u ranoj mladosti, imali su 15-ak godina. Venčali su se sa 19. Nikada, kaže, nije stavljala seks na pijedestal, već je to odvojila od ljubavi. I on je sličnog mišljenja.

"Nije prirodno imati jednog seksualnog partnera 60 godina. Život je eksperimentisanje i doživljavanje, i to je ono što mi radimo. Beri ide s drugim ženama, ja s muškarcima. Nisam ljubomorna jer znam da me voli. Do 28. godine sam bila samo s njim, imali smo fantastičan seks. Jednog dana on je došao kući sa svingerskim časopisom koji je pokupio od kolege. Našalio se da bi to trebalo da isprobamo, a ja sam mu rekla da ne bude lud. Više nismo razgovarali o tome“, prisetila se.

Nešto joj nije dalo mira

Nakon toga, stalno joj se taj časopis motao po glavi. Zamišljala je koliko je to zabavno i uzbudljivo. Odlučila je da bi to ipak trebalo da isprobaju. Prvi par su upoznali upravo preko tog časopisa, bili su to profesori u četrdesetim godinama života.

"Bio je to petak i sećam se kako smo se vozili do njihovog stana. Beri je zaustavio automobil i pitao me: 'Jesmo li sigurni da to želimo?'. Bili smo tako nervozni, ali i ludo uzbuđeni. Rekla sam mu da ćemo pokušati, pa ćemo da vidimo. Sve je prošlo i više nego dobro“, rekla je.

Čim su ušli u njihovu kuću, ona je, kaže, odmah počela da zavodi muškarca. Zvao se Džon. Bio je to sofisticiran, zgodan muškarac s kojim je odmah osetila hemiju koja je rasla kako je vreme prolazilo. Poljubili su se u dnevnoj sobi i tada je počela akcija, s obe strane.

“Beri je ušao sa njegovom ženom i pogledao me. Licem mu se razvukao osmeh. Znala sam da će sve biti u redu, ali i da nam se tog trenutka život skroz promenio. Postali smo predani svingeri. Provodili smo vikende sastajući se sa raznim parovima. Postalo je uzbudljivo. Na poslu sam razmišljala o tome, o onome što sam radila prethodne večeri. Neki parovi, poput Džona i njegove supruge su nam postali dobri prijatelji, čak i kada smo prestali sa seksom. Druge smo pak videli samo jednom”, ispričala je, pa se prisetila 14-orice “veličanstvenih”.

“Bilo je to na svingerskoj zabavi u Mančesteru. Sećam se samo da sam bila nekontrolisano požudna. Sutradan sam osećala laganu bol, ali na neki lep način, kao da sam bila u teretani”, rekla je, a pogled joj je nakratko odlutao, kao da se priseća tih trenutaka. Zatim je uzdahnula i nastavila kako su strast pretvorili u posao.

"Odlučili smo da otvorimo svingerski klub u šefildu 1997. godine. Bilo je dosta posla, ali smo želeli da radimo nešto oko čega smo strastveni. Klub dan danas dobro radi. Tokom radnog vremena se nikada ne 'pohvatamo', to je naš posao, a mi smo profesionalci. Ali, kada se klub zatvori...“, završila je svoju ispovest.

Tabu

strana 1 od 6 idi na stranu