Tabu -

Odsekao dva zdrava prsta, oslepeo, teško govori - sve da bi postao vanzemaljac VIDEO

Francuz (33) koji je radikalno transformisao svoje telo u pokušaju da se transformiše u "crnog vanzemaljaca" podelio je svoje najnovije ažuriranje nakon što su mu amputirana dva prsta na levoj ruci kako bi se formirala "vanzemaljska kandža".

Izvor: B92
Podeli
Foto: Printscreen / Instagram the black alien project
Foto: Printscreen / Instagram the black alien project

Entoni Lofredo je na putu da postane najizmenjenija osoba u istoriji i redovno preko Instagrama pod imenom Black Alien Project dokumentuje svoj pokušaj da se transformiše u vanzemaljsko biće.

Pored poslednje operacije, Lofredo je takođe prošao niz drugih šokantnih procedura, uključujući odsecanje nosa i gornje usne, rascep jezika i celo telo - uključujući i očne jabučice - prekriveno tetovažama.

Uprkos tome, 33-godišnjak i dalje tvrdi u nedavnoj objavi da je prošao samo 34 odsto puta kroz svoju transformaciju.

U svom poslednjem poduhvatu modifikacije tela, Entoni je odleteo u Meksiko gde je odlučio da mu uklone dva savršeno zdrava prsta sa leve ruke, podelivši video svog novog izgleda na Instagramu sa opisom "Razvijam svoj unutrašnji mir".

Iako je živeo svoj san, fizička cena njegove transformacije uzela je težak danak na njegovo zdravlje.

Tokom Instagram lajva prošle godine, Lofredo je objasnio da mu je bilo teško da govori nakon što mu je uklonjena gornja usna, i pomenuo da je takođe privremeno oslepeo nakon što je prvobitno tetovirao očne jabučice u crno.

Francuz je morao da putuje svetom zbog različitih operacija, a prošle godine je otišao u Španiju da mu se hirurški ukloni nos jer je takva operacija ilegalna u njegovoj rodnoj zemlji.

Takođe su mu uklonili uši i stavili mu dermalne implantate u lice, što njegovoj koži daje kvrgavu teksturu i stvara isklesane linije preko njegovih jagodica.

"Od malih nogu sam bio strastven za mutacije i transformacije ljudskog tela", rekao je on za francuske medije.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 4 idi na stranu