- Tabu -

Muškarci koji se depiliraju: "Stvar higijene" ili "To je tako gej" ANKETA

Posljednjih godina depilacija je postala sve popularnija i među muškarcima, a ne samo sportistima koji to čine radi poboljšanja performansi (npr. plivači i biciklisti).

Izvor: Net.hr
Podeli
Foto: Shutterstock/By Andrey_Popov
Foto: Shutterstock/By Andrey_Popov

Za mnoge je depilacija postala pitanje lične higijene, a ne estetike. Leđa i prsa najčešća su područja tretiranja, ali ne i jedina. Pod muške depilacije danas spadaju i noge, pazuh te ruke. Muškarci se na depilaciju najčešće odlučuju pre godišnjeg odmora, kako bi bili atraktivniji na plaži, a neretko nastave s tim tretmanom ticijele godine. Pošto je broj žena koje cijene glatko muško tijelo sve veći, tako su i muškarci sve češći gosti u kozmetičkim salonima. Većini muškaraca na Redditu depiliranje je gej

"Juče je niotkud bilo i nestalo pitanje o salonima za depiliranje muškaraca. Oporavio sam se nakon šoka pa me zanima šta mislite o tome?", postavio je jedan korisnik pitanje na Reditu.

Samo je jedan korisnik imao suvisao odgovor dok su se ostali muškarci na sajtu zgražavali nad depilacijom i tvrdili da je to zapravo gej.

"Lično, brijem pazuhe (lakše je kontrolisati mirise), intimno područje isto, leđa sam jednom davno depilirao i sada samo jednom u 1, 2 godine odem da održim stanje (ne želim da budem dlakav jeti na plaži, bazenu). I nemam problema o tome da pričam, ni sa ekipom ni uživo…ne osećam se manje muškarac zbog toga…", napisao je jedan korisnik.

"Sve je to deo higijene", zaključio je drugi korisnik Redita.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 5 idi na stranu