Tabu -

Dve godine u vezi, pa posumnjale da su sestre; rezultati DNK testa su stigli: "Tresem se" VIDEO

Kanadski lezbejski par Karli i Mercedes iz Ontarija u vezi su više od dve godine. Ali nakon razgovora sa svojim mamama o njihovim bivšim ljubavnim životima saznale su da su njhove majke bile sa istim muškarcem. Tada su se zabrinule su se da bi zapravo mogle biti polusestre.

Izvor: B92
Podeli

Par je počeo da paniči jer, uz to što su jako liče jedna na drugu, milion TikTok pratilaca im je često pisao da izgledaju kao 'bliznakinje'.

Želeći da saznaju da li su genetski povezane, odlučile su se na DNK test kako bi saznale da li su polusestre, a za rezultate su čekale pet nedelja.

Devojke su objavile video u kom gledaju rezultate testa, komentarišući "Tresem se" i "Plašim se da pogledam".

Nakon što su odvojile gotovo 250 funti za testove i čekale više od mesec dana, tokom kojih su i dalje bile zajedno, devojke su oduševljeno objavile da nisu u srodstvu, piše britanski Mirror.

"Bile smo jako zabrinute i pomisao da bismo mogle biti u srodstvu bila je strašna. Čekajući rezultate jako smo se trudile da što manje o tome razmišljamo", rekle su.

"Nikad nismo ni pomislile da postoji mogućnost da smo u srodstvu pa se činilo dovoljno lako nastaviti normalnu svakodnevicu, ali to je nešto što je uvek u pozadini", objasnile su.

Vest na TikToku videlo je više od 14 miliona ljudi, i zagrlile se od čiste radosti kad su shvatile da neće biti neugodnih božićnih večera.

"Rezultati su nas definitivno rešili stresa", iskreno su rekle.

"Konačno smo prvi put mogle da odahnemo, nakon više od mesec dana koji su se činili kao večnost", dodaju.

- Ne bismo mogle zamisliti ostatak života bez da smo sigurne u to - dodale su.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 2 idi na stranu