- Vesti -

Ljubav u doba Trampovih: Od javnih izbegavanja do izliva nežnosti

Od kako je postao predsednik SAD, a ona prva dama Amerike, primetno je odsustvo bliskosti između Donalda Trampa i njegove supruge Melanije Tramp.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Alex Wong
Foto: Getty/Alex Wong

Pročitajte još:

Melanija se ne da: Tramp bi da je uvati za ruku, ali...

Mediji su često pisali o navodno lošim odnosima supružnika, a u prilog tome idu i njihovi zajednički nastupi u javnosti u kojima se jasno vide izrazi nesimpatija u kojima je bivša slovenačka manekenka izbegavala fizički kontakt sa suprugom i na sve načine odbijala da ga uhvati za ruku.

Zato su mnoge prijatno iznenadili kada su ove nedelje na travnjaku Bele kuće jedno drugom pokazivali nežnost i ako je suditi na osnovu slika, bili evidentno bliski.

Dok su se ukrcavali u avion koji ih je odvezao u Orlando na Floridi, Melanija i Donald držali su se za ruke, smeškali se jedno drugom i međusobno šalili.

Foto: Getty/Alex Wong
Foto: Getty/Alex Wong

Skup u Orlandu službeni je početak Trampove kampanje za sledeće predsedničke izbore 2020. godine, pa se pretpostavlja da je to verovatno razlog iznenadne nežnosti među supružnicima.

Melanija je za odlazak u Orlando odabrala belu haljinu i bila izuzetno stilizovana.

U januaru ove godine Donald i Melanija proslavili su 14. godišnjicu braka, a nedostaje im još jedna godina kako bi nadmašili trajanje njegovog prvog braka sa Ivanom Tramp.

Foto: Getty/Alex Wong
Foto: Getty/Alex Wong

strana 1 od 130 idi na stranu