- Vesti -

Glumica posetila prijatelja osam godina od snimanja njihovog poslednjeg filma FOTO

Proslavili su se snimajući filmove o čarobnjacima. Glumica Ema Votson i njen kolega Tom Felton sastali su se u Južnoj Africi, a od snimanja njihovog poslednjeg zajedničkog filma prošlo je osam godina.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Gettyimages/Clive Mason
Foto: Gettyimages/Clive Mason

Oboje su se proslavili snimajući filmove o najpoznatijem čarobnjaku na svetu Hariju Poteru,u kojima je ona glumila Hermionu Grendžer, a on zločestog čarobnjaka Draka Melfoja.

Ema (29) otputovala je u Južnu Afriku kako bi posetila svog kolegu Toma (31) koji tamo boravi zbog snimanja novog filma, piše Dejli star (Daily Star). On je na svom profilu na Instagramu objavio fotografiju na kojoj ih vidimo kako zajedno sviraju gitaru. Tom uči Emu da svira i njih dvoje izgledaju preslatko.

View this post on Instagram

Quick learner x

A post shared by Tom Felton (@t22felton) on

Oboje su na fotografiji obučeni u pidžamu. Fanovi su ih nazvali "Dramiona" u čast njihovog prijateljstva i kako bi iskazali radost što vide njih dvoje zajedno.

Kasnije je Tom podelio fotografiju sa plaže, na kojoj nosi majicu sa natpisom "žene to rade bolje". Da je sa druge strane kamere bila Ema on je otkrio potpisom fotografije sa njenim inicijalima.

Iako su sada prijatelji, Ema je otkrila 2012. godine da je bila zaljubljena u kolegu Toma.

"Od moje 10. do 12. godine bila sam strašno zaljubljena u Toma Feltona. Mi volimo loše momke, a on je bio par godina stariji i imao je skejt. Umeo je da izvodi trikove na njemu i bio je stvarno kul", rekla je ona.

strana 1 od 123 idi na stranu