- Vesti -

Posrnuli pevač ne prestaje s optužbama: "Moj brat je silovao staricu"

Nakon što je sa javnošću podelio vest da je njegova sestra pokušala da ga siluje, tinejdž zvezda Aron Karter, brat pevača koji je slavu stekao tokom devedesetih godina Nika Kartera, ne prestaje da iznosi prljav veš i upućuje optužbe svojoj porodici.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Getty/Frazer Harrison / Staff
Foto: Getty/Frazer Harrison / Staff

"Službeno, patim od poremećaja ličnosti, šizofrenije, akutne teskobe; manično sam depresivan. S ovim se borim svaki dan", rekao je dok je pokazivao bočice šest različitih lekova koje koristi svaki dan.

On je sada optužio svog brata Nika Kartera, koji je slavu stekao u bendu "Bekstrit bojs", da je davno silovao ženu staru 91 godinu po imenu Mildred.

"Hej, FBI, moj brat je silovao Mildred. To mi je ispričao u poverenju jednom prilikom i rekao mi je da ima 91 godinu i da joj je rukom pokrio usta dok je bio na njoj kako je niko ne bi čuo dok vrišti", napisao je Aron Karter uz video-snimak koji je objavio na Instagramu.

On je u istom postu zatražio od FBI da ga stave na poligraf i na taj način provere da li govori istinu.

"Moja majka zna ovo. Ona se starala o dve starije žene, jedna se zvala Mildred. Šta ćete sad da uradite, FBI? Ništa? Prijavljujem sad šta je Nik uradio, a slobodno možete i njega na poligraf da stavite pa će vam sve biti jasno", navodi posrnuli pevač.

Inače, Aron je nedavno na društvenoj mreži Instagram obelodanio i da mu je uručena zabrana pristupa bratu Niku i njegovoj porodici, ali i rođenoj sestri Ejndžel, koja je inače Aronova bliznakinja.

Pročitajte još:

Pevač optužio preminulu sestru da ga je silovala kada je imao 10 godina

Pevač bratu pretio smrću: "Ovo je krv. Nije ljubav"

"U svetlu njegovog alarmantnog ponašanja i nedavnog priznanja da razmišlja o ubistvu moje trudne žene i mog nerođenog deteta, nemamo drugog izbora nego da probamo na sve moguće načine da se zaštitimo", obrazložio je Nik svoj potez.

Uprkos tome što je Aron porekao da je ikada pretio bratu, potvrdio je da je zabrana doneta i da je došao kraj njihovom odnosu. Nik je u međuvremenu objasnio javnosti kako je Aron priznao njihovoj sestri Ejndžel da boluje od šizofrenije i bipolarnog poremećaja, kao i da je čuo glasove u svojoj glavi o "ubijanju beba".

Ejndžel upitala da li je razmišljao da ubije bilo koga drugog, jednostavno je odgovorio "Razmišljam da ubijem Loren Kit", a to je Nikova trudna supruga.

Goto: Getty/Handout / Handout
Goto: Getty/Handout / Handout

Nakon toga je Aron otkrio da ga je starija sestra Lesli silovala kad je imao svega 10 godina. Objasnio je kako je Lesli imala bipolarni poremećaj koji je lečila litijumom, a kad ga nije uzimala, radila je stvari za koje se nada kako nikad ne bi radila u normalnim okolnostima.

"Poslednjih 15 godina proveo sam na terapijama zbog silovanja i zlostavljanja i uskoro mi više neće trebati lekovi da bio bio dobro. Izlečen sam. Sestra me je silovala od 10. do 13. godine, dok me je brat Nik zlostavljao čitav život. Čini se da silovanje ostaje u porodici", napisao je na Tviteru.

strana 1 od 118 idi na stranu