- Vesti -

"Okej, Gugl, šta je ovo?" Misteriozna rupa pojavila se posle 12 godina

Teoretičari zavere dobili su novu temu o kojoj će izgleda još dugo da raspravljaju. Naime, na internetu se pojavio video-snimak na kojem se vidi misteriozna rupa na Antartiku koja izgleda kao ogroman ulaz u pećinu.

Izvor: B92
Podeli
Ilustracija/Foto: SasinP./Depositphotos
Ilustracija/Foto: SasinP./Depositphotos

Ova ogromna misteriozna rupa ponovo je primećena na Guglovim mapama, što je pokrenulo veliku raspravu na internetu, prenosi Sputnjik.

Do ovog otkrića, čija autentičnost ne može da se potvrdi, došli su autori kanala "ThirdPhaseFromTheMoon" na Jutjubu, koji su 14. decembra objavili video-snimak na kojem se vidi džinovska pećina. Dve stvari su im bile čudne - poreklo ovog bizarnog ulaza i njegova impresivna veličina.

Koristeći Guglove mape Blejk i Bret Kazins pokazali su da se rupa prvi put pojavila 2007. godine i nestala samo nekoliko meseci kasnije. Oni su izneli još jedan detalj, a to je da takva džinovska rupa, visoka 83 metra i širina 75 metara, nije postojala 2006. godine.

Kako su naveli, u pećinu bi potencijalno moglo da stane na "stotine, ako ne i na hiljade ljudi". Govoreći o poreklu ove rupe Bret Kuzins rekao je da bi ona mogla biti rezultat prirode.

Ukazali su i na neobičnu strukturu koja je vodila do ulaza koji je ličio na stepenište.

"To je dovoljno veliko da svemirske letelice i leteći tanjiri ili čak letelice naše vojske ulete unutra. Da li je ovo baza?", upitao je Bret Kazins.

strana 1 od 116 idi na stranu