Vesti -

Udovica Olivera Dragojevića otkrila: "Varao me je sa njom, trebalo mi je 10 godina da prebolim"

Udovica pevača Olivera Dragojevića, Vesna Dragojević otkrila je javnosti sa kakvim izazovima se suočavala u braku sa pokojnim pevačem.

Izvor: Story
Podeli

Vesna i Oliver Dragojević upoznali su se 1973. godine, ubrzo se venčali i ostali zajedno sve do njegove smrti, a manje je poznato da je pevač koji je publiku osvajao svojim romantičnim dalmatinskim šansonama vodio život pun kontroverzi.

Naime, Olivera koji se svojski trudio da održi imidž porodičnog čoveka, 2006. godine zadesio je skandal zbog kog mu se brak umalo raspao. Procurila je informacija da je vodio paralelni život, te imao aferu sa nekadašnjom manekenkom Brankom Marić Muti koja je izjavila da je ona pevačeva najveća ljubav.

Branka Marić Muti javno je priznala da je sa umetnikom bila u dugogodišnjoj ljubavnoj vezi, da su održavali intimne odnose tokom sedamdesetih i početkom osamdesetih godina, a koliko je afera bila ozbiljna, govori i činjenica da je Dragojević zbog Branke želeo da ostavi svoju suprugu Vesnu.

Udovica Olivera Dragojevića otvoreno je govorila o tome za hrvatske medije, a između ostalog naglasila je da joj je trebalo 10 godina da preboli pevačevu prevaru.

"Tokom svih tih godina često sam zbog stresa i nervoze završavala u hitnoj pomoći. Dugo sam pokušavala da odgonetnem zašto se Oliver okrenuo drugoj ženi, ali na kraju sam shvatila da je reč o njegovoj nezrelosti i nesigurnosti",rekla je svojevremeno Vesna za jedan hrvatski portal.

Usledile su međusobne sudske tužbe, Branka je tvrdila da joj je bračni par ostavljao preteće poruke što su Dragojevići demantovali pa podigli kontratužbu zbog pretrpljenog duševnog bola koju su posle višegodišnjeg sudskog natezanja isplatili.

"Nikada nisam želeo da govorim o svom životu van scene, ali spletom čudnih i nemoralnih okolnosti našao sam se u žiži skandala koji su drugi iscenirali. Moja intima je prvenstveno moja stvar i sve što treba rešiću u svoja četiri zida i sa onima kojih se to tiče, a dušebrižnici će ostati gladni senzacije", ispričao je tada Oliver i stavio tačku na celu priču.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 162 idi na stranu