- Vesti -

Plasido Domingo povezan sa argentinskom kriminalnom grupom

Plasido Domingo ikona svetske operske scene, trenutno je u fokusu javnosti jer je, kako kažu tužioci, povezan sa argentinskom kriminalnom grupom koja se bavi seksualnom trgovinom ljudi. Policija je prošle nedelje počela da sprovodi racije, a uhapšeno je 19 osoba.

Izvor: muzika.hr
Podeli
Foto:EPA/ Juan Ignacio Roncoroni
Foto:EPA/ Juan Ignacio Roncoroni

Tužioci tvrde da je poznati operski pevač deo kriminalne grupe jer postoje audio snimci, koje su objavile različite televizije, na kojima se čuje glas Plasida kako planira planove sa ostalim članovima grupe. Snimci su dobijeni prisluškivanjem, a javnost još ne zna kada su snimljeni. Kontekst snimaka koji su objavljeni u javnosti nije poznat.

Sa snimaka se čuje kako osoba, za koju tužioci tvrde da je Plasido, razgovara sa ženom Mendi koja je zadužena za organizaciju seksualnih susreta. Plasido čak pominje da će posle večere doći u sobu odvojeno od devojke sa kojom bi trebalo da ima seks jer se njegovi agenti nalaze na istom spratu hotela.

Na drugom snimku, Mendi se čuje kako traži od vođe kriminalnih aktivnosti Huana Perkovicza da proslavi njen uspeh, odnosno dogovara planove sa čovekom koga zove Plasido.

Plasido Domingo je nekoliko puta bio u centru pažnje zbog seksualnog zlostavljanja. Od 2019. godine čak dvadeset devojaka izašlo je u javnost sa tužbama protiv pevača.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 165 idi na stranu