- Vesti -

Megan Markl je sve poremetila: "Vilijam nikad neće oprostiti Hariju"

Mnogo se ovih dana polemiše o odnosu prinčeva Vilijama i Harija. Kada se braća zavade, nastanu veliki problemi, a reč o tome dala je i poznata autorka Kejti Nikol.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Autorka knjige "The New Royals - Queen Elizabeth’s Legacy and the Future of the Crown" kaže da Vilijam neće pustiti da prošlost ostane zaboravljena.

"Vilijam jednostavno ne može da oprosti Hariju, ne samo zbog njegovog ponašanja i onoga što je uradio i kako je to uradio, već pogledajte koliko je sada na Vilijamu. Uvek je mislio da će Hari biti njegova podrška, a sada sve radi sam. Hvala Bogu da ima Kejt pored sebe", rekla je Kejti Nikol.

Kako je dodala, Megan i Hari su "sami po sebi" poremetili "dinamiku hijerarhije" pre nego što su se povukli sa mesta viših članova kraljevske porodice.

Na drugom mestu u svojoj knjizi, gospođa Nikol je napisala da su Vilijam i supruga Kejt na kraju osetili "olakšanje" kada su Hari i Megan objavili svoju odluku da se presele u SAD, jer su smatrali da je "drama prestala".

Takođe se navodi da je Vilijam održao samit pomoćnika u Norfolku da bi razgovarao o budućnosti kraljevske porodice nakon Harijevog preseljenja u Sjedinjene Američke Države.

Sudeći po rečima Kejti Nikol, primirje koje se dogodilo 13. septembra u Balmoralu ipać će biti kratkog veka. Kao što rekosmo, teška je to muka kada se braća zavade, a ako je posredi borba za pozicijom, zar je to dovoljan razlog za tako veliki sukob koji ionako teško da ima opravdanje, piše Blic žena. Zar ne bi bilo bolje i ispravnije pa i lakše da su Vilijam i Hari nastavili jedan pored drugog? U godinama pre Megzita to se i očekivalo a onda je pošlo po zlu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 150 idi na stranu