Vesti -

Buduća premijerka Italije Đorđa Meloni: Puši, pije, karta se i želi Istru i Dalmaciju FOTO

Iako u javnosti zastupa tvrde desne stavove, Đorđa Meloni živi vanbračnoj zajednici i privatno ima vrlo liberalna životna načela.

Izvor: B92
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Buduća premijerka Italije, Đorđa Meloni, čini se, nije u skladu sa sopstvenom propagandom. Tvrda desničarka koja je još u ranoj mladosti, sa tek 15 godina pristupila neofašističkom pokretu (MSI, omladinski front), u svojim agresivnim istupima, kritikuje skoro sve liberalne tekovine. Pre svega, jačanje i promociju LGBTQ zajednice.

Propagirajući tradicionalne porodične vrednosti, gospođa Malone vešto prenebegava činjenicu da ni sama nije u zakonitom braku, a najnoviji set fotografija, govori da je vrlo liberalna što se ponašanja tiče i u druigim segmentima života.

Italijanka, rođena u "crvenom" predgrađu Rima, komunističkom bastionu, trasirala je svoj put od puberteta u potpuno suprotnom pravcu.

Tamošnji hroničari tvrde da je razlog tome, što je njen otac, po ubeđenjima komunista i tvrdi levičar, napustio njenu majku koja je imala desničarske stavove, još dok je Đorđa bila mala i da je njen angažman, ustvari posledica revanšizma prema ocu, zbog kog je detinjstvo provela sa bakom i dekom.

Prodavačica povrća na lokalnoj pijaci prisetila se male Đorđe koja je svakodnevno sa dekom dolazila na pijacu.

Đorđa Meloni i čarobni pasulj

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Njen deda je bio divan čovek. I ona divna devojčica. Ko bi pomislio da će postati premijerka Italije..."

Ni prehrambene navike Đorđe Melone, nisu ostale tajna.

"Odrasla je na mom pasulju, lepo je jela i lepo je porasla."

Ipak, Melone, koja je u Italiji poznata kao najmlađa ministarka u istoriji, jer je Berluskoni postavio na čelo ministarstva za omladinu i sport, kada je imala 31 godinu, van govornice, kampanje i javnih istupa je vrlo raskalašna.

Sudeći po fotografijama, prisustvo paparaca, nije joj smetalo da maskimalno uživa u danu na plaži. Prošetala je u kupaćem. Naručila koktel, zapalila cigaretu i odigrala nekoliko partija karata.

Zli jezici bi rekli da joj se pogled gubio ka jadranskoj pučini, jer pretenzije prema pripajanju Istre i Dalmacije, nikada nije krila. Jedno je sigurno, gospođa Melone, se ni sama ne uklapa u ulogu tradicionalne smerne katolkinje, koju zagovara, a da li će stavove omekšati, ostaje da vidimo.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 146 idi na stranu