Vesti -

Roditelji Klare Čije su izričito protiv njene veze sa Pikeom, a razlog je skandalozan

Strani mediji izveštavaju da problemi između Pikea i roditelja njegove devojke uopšte nisu mali, a otkriveno je i da im jedna stvar najteže pada.

Izvor: Glossy
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kako prenose španski mediji, Đerar Pike osim ne baš najboljeg odnosa sa bivšom partnerkom Šakirom, izgleda ima probleme i sa porodicom svoje nove devojke.
Mnogi su pomislli da se posle početnog prepucavanja i između Šakire i Pikea i njene selidbe iz Barselone u Majami situacija napokon malo smiruje.

Kako prenosi „Program Ana Rosa“ iz Španije, roditelji Klare Čije, Luis i Loam, nisu za to da njihova ćerka bude u vezi sa slavnim fudbalerom iz Katalonije.

Kako navodi ovaj medij, porodica 23-godišnje Klare još uvek nije uverena da je vezu sa Pikeom pravi izbor za njihovu kćer.

Po njihovim informacijama, roditeljima ove lepotice se ne dopada više stvari kada je u pitanju njena romansa sa legendarnim igračem Barselone.
Jedan od problema koji su naveli je to što je Klara posećivala Pikeove roditelje veoma često, dok je Pike kod njenih roditelja bio ne više od dva puta.

"Klara je posetila kuću Pikeovih roditelja bezbroj puta, ali koliko puta je Pike bio u Klarinoj kući od Božića? Dva dana, maksimalno", prenosi ovaj medij iz Španije.

Međutim, to ipak nije jedini, kao ni najveći problem u očima Klarinih roditelja.

Naime, oni ne odobravaju ni ceo skandal koji je nastao u javnosti nakon raskida sa Šakirom i to što je Pike stariji čak 12 godina od njiihove ćerke. Njihova ćerka ima 24, dok Pike ima 36 godina.

Ipak, najveći razlog zbog kojeg su protiv veze Klare i Pikea je njegova reputacija, odnosno to što im se dopada njegova ličnost.

Obzirom na sve ove stvari, Klara Čija ima jako težak zadatak ispred sebe - da ubedi roditelje da je Đerar pravi izbor. A kako se već neko vreme po stranim medijima šuška da Pike planira da je zaprosi, moraće da reaguje jako brzo.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 155 idi na stranu