Vesti -

Suprug Niki Minaž završio u pritvoru zbog pretnji smrću

Kenet Peti je pretio suprugu Kardi Bi, reperu Ofsetu.

Izvor: Jutarnji.hr
Podeli
Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Kenet Peti, suprug Niki Minaž, osuđen je na 120 dana kućnog zatvora nakon što je prekršio uslovnu kaznu objavljivanjem snimaka na društvenim mrežama u kojima preti reperu Ofsetu.

U sudskom nalogu koji je podnet u sredu u Centralnom okrugu Kalifornije, Petiju je naložen kućni pritvor nakon što je "snimljen kako izgovara preteće reči određenoj osobi dok je bio u društvu osobe sa krivičnim dosijeom“. Konkretna osoba koja se pominje je Ofset, a snimci se odnose na seriju poruka koje je Peti poslao reperu koje su se pojavile na društvenim mrežama 16. septembra.

Peti je osuđen na tri godine uslovne kazne u julu 2022. godine pošto se nije registrovao kao seksualni prestupnik u državi Kalifornija 2020. Takođe je i 1995. osuđen za pokušaj silovanja 16-godišnje devojčice i proveo je četiri godine u zatvoru u Njujorku.

U video-snimku koji je 16. septembra postao viralan na društvenim mrežama, Peti i član njegovog obezbeđenja se vide ispred hotela u Njujorku u kome je Ofset navodno odseo. U klipu, među raznim pretećim komentarima Peti kaže: "Planiraj taj odmor, planiraćeš ti svoju sahranu, pi*ko!"

U video-snimku objavljenom na Ofsetovim društvenim mrežama, reper je ismevao ove pretnje.

"Izlazim iz mlaznjaka, smešan je“, rekao je Ofset, nagoveštavajući da je Peti bez "prebijene pare".

Ofset, bivši član rep grupe Migos iz Atlante, suprug je reperke Kardi Bi. Podsećanja radi, Niki Minaž i Kardi Bi su imale veliku svađu i čak su se i potukle na zabavi Harper's Bazaar Icons tokom Nedelje mode u Njujorku u septembru 2018. Video-snimak koji je tada kružio društvenim mrežama prikazuje Kardi Bi kako juri ka Niki Minaž i napada je.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 227 idi na stranu