Vesti -

Jelena Karleuša poručila: "Vidimo se na Ušću" VIDEO

Pevačica je u emisiji "Jutro" televizije Prva govorila o nedavnom koncertu u Beogradu na vodi, pa je najavila i novi.

Izvor: B92, Prva
Podeli
Printscreen/ Tv Prva
Printscreen/ Tv Prva

Pevačica Jelena Karleuša održala je promociju novih albuma "Alfa" i "Omega", u vidu koncerta u Beogradu na vodi. Ovaj spektakl prikazan je u subotu 23. septembra na televiziji Prva, a ovim povodom Jelena je jutros gostovala u emisiji "Jutro".

Kako je istakla na samom početku, na ovom koncertu, koji je bio slobodan za posetioce, radilo je čak 260 ljudi.

"Ovo bi u svetu platili nekoliko miliona, a kod nas košta daleko manje i hvala svima koji su radili na tome", rekla je.

"Da bi se nešto ovakvo izvelo moraš da se spremaš čitav život, za ovo moraš da budeš rođen i svom radu moraš da budeš posvećen godinama, decenijama. Alpha i Omega su se radili dve godine. Treba biti multimedijalna ličnost, bavila sam se raznim temama – od muzičkih do političkih. Da bi neko bio zvezda koja traje, mora biti višestran, multitalentovan... Ne mora svako da voli neku zvezdu, ali ravnodušnih ne sme da bude", rekla je Jelena.

"Ova promocija je samo uvod za ono što nas čeka, a to je velika turneja i za Ušće sledeće godine, kao kruni svega ovoga", ponosno je rekla, dodavši da se prvi put u istoriji desilo da je nekoliko regionalnih zemalja na svojim kanalima prenosilo koncert iz Beograda.

Voditelj je Jelenu upitao i kako svoju energiju prenosi na ćerke Atinu i Niku.

"One su ćerke dve javne ličnosti i odrasle su u okruženju medija, stalno su pod okom javnosti i negde je ovo za njih sve normalno, pa i razmišljanje o bavljenju javnim poslom. Moja Nika je hit na mrežama, zato što je jako duhovita. Atina, s druge strane, je uzor devojčicama jer kači kako uređuje svoju sobicu i tako...", završila je Jelena, a njeno gostovanje u emisiji "Jutro", televizije Prva, pogledajte u nastavku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 227 idi na stranu