Vesti -

Okolina preneražena veličinom njenih grudi: Nesklad "bode oči" VIDEO

Njen izgled čudi mnoge, ona je ekstremno mršava, te njena kilaža još više dolazi do izražaja zbog ogromnih silikona.

Izvor: Žena.Blic.rs
Podeli

"Imaće ogromne probleme sa vratom i kičmom", komentarišu na instagramu snimak iz restorana brze hrane na kojem se vidi devojka čiji izgled odaje priličan nesklad između grudi i ostatka njenog tela.

Reč je o Otem Bler koja se na Instagramu predstavlja kao digitalna autorka a poznata je i kao jutjuberka.

U restoran brze hrane ušetla je sportskom izdanju, a nesklad koji postoji između njenog poprsja, kukova odnosno nogu bio je i te kako primetan. Stručnjaci stalno napominju da je mera i te kako bitna u plastičnoj hirurgiji. I pored toga, mnogi krše to pravilo, kako oni koji biraju ovakve estetske zahvate, tako i oni koji sprovode takve operacije.

"Ovo je besmisleno", "Previše plastičnih operacija, neće joj se dopasti kada ostari", "Prevelike grudi za njenu građu", "Njeno telo nije proprocionalno", komentarišu na instagramu.

Kada imate isuviše velike silkone, to može da izazove sledeće probleme: ne možete da spavate u određenim položajima, teško izlazite na kraj sa vežbanjem, dolazi do iritacija kože ispod grudi, javlja se konstantna bol u leđima i ramenima, i vožnja automobilom može da postane komplikovana.

Ipak, čini se d Otem Bler još uvek može da podnese sve propratne "tegobe" velikih grudi, koje i sama i više nego često stavlja u prvi plan.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

strana 1 od 232 idi na stranu